Използването на RSS емисии е отличен метод за привличане на трафик към вашия уебсайт или блог

И

Ако искате да печелите пари онлайн, трябва да имате насочени посетители на уебсайта, които посещават вашия сайт ежедневно, седмично и месечно. Това важи за всеки продукт или услуга, които планирате да популяризирате сега или в бъдеще. Много хора не осъзнават, че RSS емисиите са отлични за генериране на вида трафик, който им е необходим, за да успеят в своите онлайн начинания.

В случай, че не сте запознати с това, което означава RSS, това означава Наистина проста синдикация и това е много ефективен начин за популяризиране на вашия блог или уебсайт. В тази статия ще обясня колко полезно може да бъде това и ще покажа защо много хора използват тази конкретна техника за генериране на трафик.

Тези, които имат блог за пресата на думи, не трябва да се притесняват от създаването на RSS емисия, защото тя е създадена за тях автоматично. Всеки път, когато публикуват ново и свежо съдържание в своя блог, тяхната RSS емисия ще се актуализира автоматично със заглавието и първите няколко изречения от последната им публикация.

Въпреки че по подразбиране RSS емисията показва последните им 10 публикации, те могат да променят това чрез своя панел за администриране на Word. Обикновено променям настройките си, за да покажа последните 20 публикации в емисията си. Всяка страница във вашия блог трябва да има бутон „Абонирайте се за нашата емисия“, което позволява на хората да се абонират лесно, ако и когато искат. Посетителите на вашия сайт могат да бъдат уведомявани всеки път, когато публикувате ново съдържание в блога си.

Тъй като всичко това се прави във фонов режим, не е нужно да се занимавате с ръчно актуализиране на вашата емисия или свързване с абонати. Докато съдържанието, което публикувате, е полезно и информативно, те ще бъдат уведомени за новото ви съдържание и ще продължат да посещават вашия блог.

Можете да уведомите тези, които не са били наскоро във вашия блог, за нова емисия, за която могат да се абонират, ако желаят, а също така можете да изпратите вашата RSS емисия в директории за емисии. Ако някой иска да бъде в течение относно това, което публикувате във вашия блог, той може да намери вашата емисия в тези директории и да се абонира за нея. Има програма, наречена Feed Burner, която можете да използвате, за да разработите друга емисия за вашата съществуваща емисия. Тъй като Google го притежава, новото ви съдържание ще бъде индексирано бързо.

Друго нещо, което бих искал да отбележа за тази емисия, е, че можете да я популяризирате като уебсайт. Това ще доведе до повече абонати, което ще доведе до повече целеви посетители на вашия блог. Можете дори да си осигурите приходи от RSS емисията си, за да печелите от нея, но това е предмет на друга статия.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta