Как да генерирам повече трафик от търсачките

К

Оптимизацията на търсачките е важен компонент в онлайн маркетинга. Той използва техники, за да гарантира, че вашият уебсайт или блог получава възможно най-голям трафик от всички търсачки.

Но вие всъщност не искате целия трафик. Просто искате трафика, който е подходящ за вашия уебсайт. Искате целенасочен трафик, който иска това, което предлагате. Това е начинът, по който се възползвате максимално от трафика на търсачките.

За да започнете да се възползвате максимално от трафика на търсачките, направете първо най-лесните неща.

Проверете вашия сайт за прекъснати връзки

Имате ли прекъснати връзки на вашата страница, които не сте поправили? Това може да се случи лесно по много причини. Причините обаче не са толкова важни, колкото да сте сигурни, че сте поправили неработещите връзки. Можете да използвате проверка за неработещи връзки, като brokenlinkcheck.com, за да проверявате редовно връзки на вашия уебсайт. Когато намерите връзки, които не работят, поправете ги веднага

Използвайте ключови думи в заглавия и заглавия

Когато сте проучили правилните ключови думи, можете да ги използвате като заглавия, заглавия и подзаглавия на вашия уебсайт и публикации в блога. Не се опитвайте да бъдете хитри в заглавията си. Използвайте правилно и точно всички думи.

Запомнете предимствата пред функциите

Вашата аудитория се грижи повече за това какво има за нея, отколкото за това какво има за вас. Намерете начини да се свържете с аудиторията си за всички предимства на вашите предложения и какво можете да направите за тях.

Вземете връзки от сайтовете на органите

Дните на получаване на каквито и да било връзки към вашия сайт са отминали, но получаването на връзки от сайтовете с власт е винаги важно и винаги ще бъде налице. Ако можете да получите връзки от сайтовете на Начин да постигнете това е да създадете свои собствени курсове, които са с достатъчно висока стойност, за да може сайтът за образование да забележи.

Връзка към сайтове за авторитети

Чудесен начин да бъдете забелязани от другите, включително търсачките, е да се свържете с други сайтове, които имат правомощия. Курирането на съдържание е чудесен начин да създадете валидни връзки от вашия уебсайт към уебсайтове с достъп. Включете своя собствена размивка за всеки елемент, към който правите връзка, така че вашето мнение и мисли да се добавят към информацията, която споделяте.

Поддържайте актуализиране на съдържанието

Съдържанието на всички формуляри е важно да се постави на вашия уебсайт и блог. Използвайте текстово съдържание под формата на публикации в блога, аудио, видео, дълга форма, кратка форма, технически документи и други във вашия блог и уебсайт, за да се възползвате максимално от трафика на търсачките.

И накрая, използвайте правилната мета информация, като “alt” тагове върху изображения, тагове в публикации и т.н. Опитайте да използвате приставка като SEO от Yoast, ако използвате WordPress за изграждане на вашия сайт, за да ви помогне да извлечете максимума от трафика на търсачките.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta