Трафик, изплакване и повторение, трафик

Т

МОДУЛ 1

ГЛАВА 16

ТРАФИК, ИЗПЛАКВАНЕ И ПОВТОРЯВАНЕ, ТРАФИК

1.0 ВЪВЕДЕНИЕ

2.0 ЦЕЛИ

3.0 ОСНОВНО СЪДЪРЖАНИЕ

3.1 Автоматизация

3.2 Ресурси

3.3 Ревизия

3.4 Нови продукти

3.5 Пресъздаване на вашия свят

4.0 ЗАКЛЮЧЕНИЕ

5.0 РЕЗЮМЕ

6.0 ЗАДЪЛЖЕНИЕ

1.0 ВЪВЕДЕНИЕ

Ако управлявате какъвто и да е онлайн бизнес за какъвто и да е период от време, досега бихте се примирили с факта, че трафикът е жизнената кръв на вашия бизнес. Без трафик вашият бизнес и визия ще умрат преждевременно. Без трафик, без печалба, без онлайн бизнес.

Месечен цикъл.

По този начин изпращането на трафик към вашия уебсайт е задача, която никога няма да надраснете през всички дни на вашия бизнес живот. Безплатен или платен трафик, ще трябва да решите кои са ви удобни в тандем с вашия бюджет.

2.0 ЦЕЛИ

– Да се ​​подчертае отново значението на трафика за онлайн бизнеса

– Да насърчи учащите да автоматизират своя онлайн бизнес веднага щом започнат да печелят

– Да се ​​подчертаят ползите от притежаването на онлайн бизнес

3.0 ОСНОВНО СЪДЪРЖАНИЕ

След като сте се задоволили с редица източници на трафик, е време да изведете бизнеса си на следващото ниво – вие го настройвате и забравяте.

3.1 Автоматизация

Вашите дългосрочни планове трябва да включват автоматизиране на вашия бизнес. Това включва не само трафика, но колкото е възможно повече, другите аспекти като изследването на ключовите думи, съобщенията ви за автоматичен отговор, цялата ви маркетингова фуния и т.н.

Където не можете да се справите в някои области, Ghost работниците са навсякъде на пазара, за да помогнат на достъпни такси.

Аспектът на автоматизацията на вашия бизнес е изключително важен, тъй като вие като човек се нуждаете от известно време, за да се отпуснете и да се насладите на плодовете на вашия труд, докато други хора и софтуерът работят във вашия бизнес.

Като собственик на бизнес, вие също се нуждаете от този безплатен период, за да префокусирате визията си и да се върнете, за да продължите да работите върху вашия бизнес.

3.2 Ресурси

Всеки от следните уебсайтове разполага с изобилие от човешки и виртуални ресурси, за да се справи ефективно с всеки или дори с всички аспекти на вашия онлайн бизнес от ваше име: fiverr, upwork или toptal.

Има много други с различни условия на услуга, някои евтини, други не толкова евтини, но тук са цитирани само 3, за да се избегне претоварване с информация. Ако искате повече, можете да потърсите в Google за тях.

3.3 Ревизия

Едно нещо е много често при Интернет бизнеса: той непрекъснато претърпява ПРОМЕНИ. Старите неща отминават или се ревизират, докато някои са напълно заменени с нови. След първоначалната настройка на вашия бизнес, основната ви работа ще бъде нащрек, така че можете да правите прости промени на вашия сайт или продукт, за да ги поддържате актуални.

Най-добрият начин да бъдете в крак с вашите пазарни ниши е да се регистрирате с Google Alert, така че те ще ви информират за най-новите разработки на пазара, които могат да повлияят на вашия продукт положително или отрицателно. За тази цел ви съветваме също да се регистрирате в своите заветни списъци на гурута, тъй като те са популярни и утвърдени в бизнеса.

Те винаги са тези, които получават разширена информация за всякакви важни промени, които предстоят на съответните им пазарни ниши. Можете да получите най-новия софтуер и др. За стотинки от тях, преди да се появи на свободния пазар.

3.4 Нови продукти

Редовното подслушване на вашия пазар има и друго предимство. Събирате достатъчно интелигентност, за да създадете нови или дори допълващи се продукти. Това може да означава да преминете през цялата си гама продукти от началото до края.

Това е, което онези Гуру наричат ​​ЪПГРАЙДИ, които всъщност са новата и подобрена версия на същите стари неща!

Надявам се, че не сте объркани от последното изявление – не забравяйте – ВСИЧКО Е РЕМИКС …

Досега вече трябва да сте експерт: което означава, че знаете точно къде да издърпате старите си неща, да се разклатите и да се разклатите, за да им дадете сребърната подплата или златния блестящ поглед, или каквото и да е желание.

И какво следва …

И ритъмът продължава … трафик, трафик, трафик …

3.5 Пресъздаване на вашия собствен свят

Скоро ще стигнем до края на този урок.

Ако има нещо, което бих искал да подчертая тук, това е фактът, че ПРАКТИКАТА СЪВЪРШВА ПЕРФЕКТНА.

Не чакайте, докато станете перфектни, преди да се опитате да приложите тези курсове на практика.

Започнете веднага, ако още не сте го направили. Направете проучване на пазара, изберете вашата пазарна ниша, продайте партньорски продукт, за да започнете, и по-късно създайте свой собствен продукт за продажба на членовете на вашия списък, докато събирате увереност и прозрение, създавате маркетинговата си фуния, настройвате страницата си за продажби и така нататък и и така нататък …

Започнете да печелите пари веднага.

Можете да се поучите от грешките си, това все още е наред, това е, което ви прави GURU, защото в някои моменти няма да правите грешки, които другите все още правят, това е дори това, което ще доведе до ъпгрейди на вашите продукти и повечето от всички: така всеки гуру, когото някога сте срещали, е научил АРТ.

Но това не е цялата история …

В края на всичко ще бъдете приятно изненадани!

Изненадан, че с толкова малко усилия сте успели да се отървете от собствения си шеф и няма да имате нужда от нито един от тях отново за цял живот.

Изненадан, че дори си станал свой собствен ШЕФ и сега ръководиш другите (ако това е, което ти харесва), поне във Виртуалните работници.

Изненадан, че сте напуснали надпреварата на плъховете, корпоративната стълба и корпоративната политика

Изненадан, че сега контролирате доходите си, времето и съдбата си и най-вече,

Изненадан, че сте пресъздали своя собствен свят …

4.0 ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Може ли нещо да бъде по-вълнуващо за вас от ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА СОБСТВЕНИЯ СВЯТ, където всичко работи точно както искате.

Оставете тази възможност да работи във вашето въображение НЕСТОП.

Спомнете си думите на един от най-великите гении в света – Наполеон Хил:

„Каквото и да съзнава умът и да вярва, той (ръцете) ще го постигне“.

5.0 РЕЗЮМЕ

След като създадете вашия онлайн бизнес, се стремете да го автоматизирате възможно най-скоро.

Използването на правилните методи за автоматизиране на вашия бизнес е това, което прави онлайн бизнеса блаженство. За това говорят гурутата, когато казват „бизнес със скоростта на мисълта“, „печелене на пари от нищото“ или правене на 5 до 6 цифри с щракване на пръста ви.

Ще се видим на върха!

6.0 ЗАДЪЛЖЕНИЕ

Можете да се свържете с мен, за да обсъдим всички предизвикателства, които може да имате, когато сте се заели да стартирате онлайн бизнес чрез този имейл:

desitoglob в gmail dotcom

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta