Четири точки, които трябва да имате предвид при наемането на надеждна услуга за заплати

Ч

Аутсорсингът на заплатите със сигурност ще помогне на много от професионалистите в малкия бизнес. Поради нарастването на броя на компаниите, глобявани от IRS поради неточности в ведомостта за заплати, със сигурност помага да се разчита на наличните квалифицирани доставчици на услуги. По-долу има четири неща, които можете да очаквате с най-добрите услуги за заплати –

Оценете нуждите

Първоначалната стъпка към намирането на правилната услуга за заплати идва от оценката на специфичните нужди. Обща компания за заплати може да предложи набор от услуги, които да отговарят на нуждите на малкия и големия бизнес. Като сте по-наясно със специфичните нужди на вашата собствена компания, ще бъде по-лесно да изберете правилната услуга, която да отговаря на текущите изисквания за заплати. Основната услуга трябва да включва изчисления на основната заплата и данъци за всеки член на персонала, редовни актуализации и отчети и директен депозит или печат на чекове. Ако услугата за заплати не може да предложи тези основни услуги, има смисъл да започнете да търсите другаде.

Допълнителни функции

Добре установената услуга за изплащане на заплати е много вероятно да предложи няколко различни функции, които надхвърлят основните. По-всеобхватната услуга със сигурност ще бъде от голяма полза за бизнеса. Интеграцията в съществуващия софтуер за управление на човешки ресурси или управление на план 401k често е изключително привлекателна характеристика. Уверете се, че сте в контакт с три или четири различни компании, за да сте сигурни, че можете да получите пълна оценка на предлаганите услуги.

Цена

Въпреки че цената не трябва да се разглежда като най-важният фактор при избора на услугата за заплати, все пак искате да сте сигурни, че процентът, посочен от различните компании, е конкурентен в бранша. Получавайки няколко оферти, можете лесно да ги сравните, за да видите кои услуги са достъпни за вас. Също така помага да се разгледат последиците от разходите, ако в бъдеще трябва да се направят корекции на служителите. Например, ще бъде полезно да знаете цената за добавяне на нови служители към ведомостта или за преминаване от чекови плащания към директен депозит. Преди да подпишете споразумението, искате да сте напълно наясно с поетия ангажимент.

Достъпност

Допълнителна полза от избора на правилната услуга за заплати идва от възможността за лесен достъп до услугите за заплати на компанията, когато се изисква. Може да помогне да се използват онези компании, които могат да предоставят онлайн достъп до акаунти, което със сигурност ще даде най-гъвкавата възможност за поддържане на върха на тази ключова отговорност.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta