5LINX – Преглед от някой, който не е на ведомостта на заплатите 5LINX

5

Въпреки че те са в бизнеса само от половин десетилетие, 5LINX предизвиква много вълнение в сферата на мрежовия маркетинг и телекомуникациите. Сега, както гласи заглавието, не работя с 5LINX. Написах обаче тази статия, за да ви помогна да вземете информирано решение дали да продължите с 5LINX.

5LINX се появи на сцената на мрежовия маркетинг приблизително години и броеше и започна почти веднага да предизвиква вълни. Докато повечето компании за MLM произвеждат таблетки, лосиони и отвари 5LINX реши да отиде по алтернативен начин. Те скочиха първо в телекомуникационната индустрия и предоставят на своите клиенти VoIP, безжична, интернет, сателитна и домашна охрана.

Вие ще бъдете IMR (независим маркетингов представител) в 5LINX за $ 499. Планът 5LINX comp може да бъде малко загадъчен, когато първоначално го погледнете, но просто казано пари от 5LINX се правят чрез продажби, направени от вас и сътрудниците, които наемате в 5LINX.

В плана за 5LINX има много обърнати страни … особено за IMR, които достигат по-високите ръководни нива като старши вицепрезидент.

Подобно на повечето други MLM компании, които се предлагат, 5LINX подканва своите IMR да популяризират своята възможност за 5LINX чрез преследване и обезсилване на приятели, семейство и колеги, за да се запишат в тяхното начинание. Те насърчават хладно обаждане и организиране на домашни партита (независимо дали това е вашето място или на някой друг).

Това е много абразивно и неефективно, когато става въпрос за маркетинг на вашия бизнес 5LINX или друго MLM начинание.

За да постигнете истински добрия живот и богатство, които 5LINX и други MLM компании предлагат, ДОБРЕ да интернализирате и приложите техниките на АТРАКЦИОНЕН ПАЗАР

Когато приложите маркетинг за привличане към вашия бизнес 5LINX, ще започнете да генерирате постоянен поток от БЕЗПЛАТНИ потенциални клиенти. Предварително квалифициран. Всеки ден!

Няма да се налага да следвате хора надолу, за да чуете и да се присъедините към вашата възможност или да използвате услугите си, защото те ще ИДВАТ ПРИ ВАС!

Вие ще се МАРКИРАТЕ като ЛИДЕР и ЕКСПЕРТ и вашите клиенти ще ви уважават и ще останат с вас поради това!

Това води до възможността да излезете и от нулата да развиете масивен, движещ се и печеливш екип и хората във вашия бизнес ще бъдат изключително лоялни към вас.

Ако сте СЕРИОЗНИ и искате да включите атракционния маркетинг във вашия бизнес арсенал, времето да започнете е СЕГА !!

Не отлагайте!

Открийте начина, по който да постигнете постижението в 5LINX, което 97% от останалите мрежови маркетингови специалисти в 5LINX по никакъв начин няма да достигнат и да се възползват.

Научете как да генерирате масивни заплати в 5LINX, като прилагате маркетинг за привличане към вашия 5LINX бизнес.

Научете как ежедневно да създавате безкрайна река от ЦЕЛЕВИ БЕЗПЛАТНИ потенциални клиенти за вашия 5LINX бизнес.

Научете какво трябва да направите, за да започнете да набирате 10-30 сътрудници месечно във вашия бизнес 5LINX, като използвате мощта на технологията!

Отидете на връзката в КУТИЯТА ЗА РЕСУРСИ ПО-ДОЛУ, за да разберете стъпките, които трябва да следвате, за да приложите маркетинг за привличане към ВАШИЯ бизнес и да постигнете всички горепосочени резултати и да се МАРКИРАТЕ СЕБЕ като ЛИДЕР и ЕКСПЕРТ, които вашият низходящ ще трябва да види.

НАПРАВЕТЕ ТОВА И ВАС ДАЙНЛАЙН ЩЕ ВИ СЛЕДИ!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta