Как получавате безплатен трафик към вашия уебсайт от YouTube?

К

Можете да получите безплатен трафик към вашия уебсайт от вашите видеоклипове в YouTube, като оптимизирате съдържанието на вашето видео. Този тип оптимизация (оптимизация за търсачки или SEO) е важна част от развитието и маркетинга на вашия онлайн бизнес.

Google купи YouTube, защото разпознава силата на видеото като инструмент за търсене. Търсенето на видео представлява повече от 70% от целия уеб трафик и това ще се увеличава само в бъдеще.

И така, как можете да увеличите SEO оптимизацията на вашите видеоклипове, за да получите повече безплатен трафик от вашите видеоклипове в YouTube?

Защо да използвам видео?

Google и другите търсачки редовно класират част от съдържанието, което съдържа видео, пред подобно съдържание без видео.

Много по-лесно е да направите връзка чрез видео. Хората могат да чуят гласа ви и да ви видят как говорите. Популяризирането на продукти и услуги онлайн понякога може да бъде по-трудно от личните продажби. Видеото е чудесен начин да осъществите тази лична връзка чрез интернет.

Описание на YouTube

В YouTube описанието на вашето видео може да бъде с дължина до 5000 знака. Това означава, че можете да добавите приблизително 800 думи с описание към всяко видео, което поставите в YouTube. Когато добавите много подходящи ключови думи и фрази към вашите видео тагове, заглавия и всяко придружаващо съдържание, то ще бъде взето от Google и съдържанието ви ще се класира по-високо.

Помислете за това по този начин. Когато използвате толкова символи, колкото YouTube позволява, а вашите конкуренти не, развивате просто предимство, което говори езика, който търси алгоритъмът на търсачката на YouTube.

Препратки към социалните медии

Обратната връзка е просто път, който разкрива къде някой е започнал, преди да отиде на вашия уебсайт. Търсачките уважават гиганти в социалните медии като Facebook, Instagram, Snapchat и YouTube. Когато поставяте видеоклипове на тези сайтове и хората кликват от вашите видеоклипове към вашия уеб сайт, търсачките виждат това и класират уебсайта ви по-високо в списъците за търсене.

Накарайте посетителите да останат на вашия уебсайт по-дълго

Хората остават на уеб страница за по-дълго време, когато има видео на тази страница. Времето, през което някой остава на вашия уебсайт, е важно измерване в алгоритъма на Google. Същото важи и за търсачките като Bing и Yahoo. Колкото по-дълго можете да накарате някого да остане на вашия уебсайт, толкова по-добро е класирането ви за думите за търсене на тази страница.

Получете повече трафик от видеоклипове в YouTube

Key Tools Limited е инструмент за предложения за ключови думи в YouTube. Той предоставя до 750 предложения за ключови думи абсолютно безплатно. Софтуерът използва функцията за автоматично попълване на YouTube, за да ви покаже подходящи и често търсени ключови думи за вашата ниша или пазар.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta