Нарушения на трафика, авто застраховки и вашите цени

Н

Автозастраховането е достатъчно скъпо. Не ви е необходим билет за трафика, за да увеличите още повече своите премии. Ето защо е важно да карате внимателно, учтиво и в рамките на законовите ограничения на скоростта. По този начин няма да дадете основание на полицай да ви изтегли и да ви призове по отношение на безотговорни модели на шофиране.

Може да се чудите. Самият билет включва глоба. Защо бихте били наказани допълнително от вашата застрахователна компания?

За да бъда честен, вашата застрахователна компания не се интересува да ви наказва. Те са единствено за собствени интереси. Когато видят, че сте осъден за движещо се нарушение, те гледат на това като на опасност за техните операции. Нарушенията на движението демонстрират пред застрахователната компания, че сте изложени на по-голям риск да станете част от автомобилна катастрофа или сблъсък, отколкото някой, който има чисто шофиране. Пътно произшествие, в застрахователно отношение означава, че вероятно ще има иск, че те ще им струват пари. Застрахователната компания балансира риска от иск за автомобилна катастрофа с повишена премия или добавена такса.

Разбира се, всяка компания измерва индивидуално реакцията си на лошото шофиране. Като цяло обаче те имат екип, който разглежда общото поведение, което сте проявили, когато сте зад волана.

И когато решава размера на увеличението на ставката, застрахователната компания ще вземе предвид тежестта на нарушението на движението.

Така че, ако сте се ангажирали с шофиране в нетрезво състояние, ще се окажете срещу изключително строга реакция по отношение на повишаване на скоростта. Ако просто сте получили билет за счупен фар, преценката срещу вас ще бъде лека. И ако се установи, че превишавате скоростта на 15 мили над границите на града, ще получите по-голямо увеличение, отколкото ако бихте превишили само пет мили над отчетения пробег.

Хората често питат за билети за паркиране. В по-голямата си част шофьорът, който получава билет за паркиране, се нуждае само от заплащане на този билет. Застрахователната компания няма да повиши вашите тарифи, ако види, че вие ​​носите отговорност за сметката си и не разглеждат призоваването за паркинг като опасение по отношение на вероятността да участвате в автомобилна катастрофа.

Линията на мислене далеч надхвърля автомобила. Независимо дали шофирате камион, микробус, мотоциклет или друг тип превозно средство, вашите тарифи могат да се повишат, ако сте осъдени за нарушение на движение или превишена скорост.

За повече информация по темата говорете с опитен независим застрахователен агент.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta